Portfolio

ux

Gedurende de meeste projecten maak ik gebruik van de UX Design Thinking methode. Hierbij voer ik een UX proces uit, waarna ik met front-end een opzet maak voor de opdracht.

websites

Ik vind het onwijs leuk om websites te bouwen. Hierin groei ik veel in mijn kennis en heb ik een brede talenkennis in zowel back-end als front-end. Mijn voorkeur is front-end.

robot

Naast ux design en front-end programmeren, heb ik een enorme liefde voor Human-Robot Interaction. Gedurende mijn specialisatie heb ik me gefocust op het ontwikkelen van empathie vanuit een robot.

Corsief

Voor de socials van Corsief (magazine over het Zundertse Corso) maak ik verschillende designs en mockups. Voorbeelden zijn met name zichtbaar op Facebook en Instagram.

Corsief

Meer designs zijn te vinden op de Instagram van Corsief! Maar naast designs voor het magazine, onderhoud ik ook de website van Corsief. Neem anders een kijkje op de site!

Corsief

Ook heb ik als hoofdredactie van het Corsief kindervakantieboek mogen meewerken aan de designs in deze uitgave. Dit is een fysiek doeboek voor kids!

Logo

Binnen mijn proces tot het bouwen van een brand, heb ik mijzelf bezig gehouden met het ontwerpen van een logo en website.

Corsief

Naast het ontwerpen voor andere, vind ik het ook leuk om zelf af en toe wat te designen en tekenen zoals hierboven!

zingenvandemerel

De door Tess Mutsters geschreven tekst voor het boek 'Het zingen van de merel' heb ik in dit unieke boek op een prachtige manier kunnen vormgeven.

dierenhotel

De website van Dierenhotel Liesbosch is weer in een fris jasje gestoken en is onderhoudbaar voor eigen personeel.

allesgegeven

Een bijzonder verhaal, dat ik heb mogen vormgeven in boekvorm en online omgeving. Onwijs trots op het resultaat en dankbaar voor de kans.Instagram